De combinatie van ons totale zenderpakket biedt radio-adverteerders landelijke dekking. Van Groningen tot aan Maastricht en van Texel tot aan Terneuzen, onze grote groep radioluisteraars luistert overal naar hun favoriete regionale zender! Wij bereiken zo’n 2 miljoen luisteraars (bron NLO). De primaire doelgroep van onze radiozenders zijn personen tussen de 25 en 55 jaar.

Radio 8FM is in geheel Brabant te beluisteren via een netwerk van krachtige FM-zenders. In de steden Den Bosch en Eindhoven is de zender actief met massaal bezochte Classic Hits Party’s.

Naast de allerbeste Classic Hits onderscheidt de zender zich door sterke – op de regio – toegespitste nonspotpromoties.
Met een actieve ochtendshow heeft Radio 8FM een sterke dagstart, met naast veel muziek ook kort regionieuws, weer en verkeer die bijdragen aan een stevige verankering van Radio 8FM in Zuid Nederland.

De naam zegt het al, op Arrow hoor je de beste rocksongs aller tijden, gecombineerd met de ‘best of modern rocksongs’. De primaire doelgroep van Arrow Classic Rock zijn mannen (75%) tussen de 25 en 55 jaar, met een hoge selectiviteit in BtoB en de hogere welstandsklassen.

Arrow Classic Rock biedt – binnen het umfeld van de zender – vele creatieve mogelijkheden om naast reguliere spotcampagnes producten of diensten van adverteerders ook met nonspotpromoties onder de aandacht te brengen, eventueel gecombineerd met externe media.

Radio Continu is een uniek radiostation met 24 uur per dag,  7 dagen per week een populaire mix van muziek van eigen bodem, goud van oud en een vleugje country.

De zender heeft al een lange staat van dienst bij grote lokale en regionale evenementen en door de korte blokjes met regio-informatie heeft Radio Continu een sterke binding met vele trouwe luisteraars in Noord-Oost Nederland.

De doelgroep van de zender zijn luisteraars tussen de 25 en 55 jaar.

Is er naast Veronica een radiostation te vinden in Nederland met een zelfde rijke geschiedenis als Radio Decibel? Waarschijnlijk niet!

Radio Decibel was in de jaren ’70 en ’80 een van de bekendste radiopiraten van Nederland. Te ontvangen in Amsterdam, werd Radio Decibel een waar begrip. Mede door beginnende DJ’s als Jeroen van Inkel, Rob van Someren en Adam Curry. Radio Decibel maakte radio op een vernieuwende wijze en dat sloeg in als een bom! Met een actieve programmering richt Decibel zich primair op dynamische luisteraars tussen de 20 en 49 jaar. Radio Decibel beluister je online.

Groot Nieuws Radio (bekroond met de Gouden Radio Ring 2015!) kenmerkt zich door luisteraars die bewust kiezen voor een christelijk radiostation met een positieve muziekkeuze en boodschap. 

De zender richt zich op luisteraars die zich herkennen in vertrouwde waarden en normen. Het gevarieerde muziekaanbod past in de categorieën gospel, pop en worship. Naast moderne muziek is er ook ruimte voor muziek in het populaire genre met een traditioneel karakter. Landelijk te beluisteren via DAB+, online en via de kabel.

Radio JND, Feel the Music!  Radio JND is Nederlands nieuwste radiomerk. Dankzij de positieve non-stop muziekmix veroveren onze 80’s, 90’s, 00’s en hits van vandaag, steeds meer luisteraars!

Dankzij de aansprekende selectie met de beste en gezelligste muziek, ook die van eigen bodem, is JND de ultieme radiozender voor elk moment van de dag. 
De luisteraars van Radio JND zijn tussen de 25 en 55 jaar.

 

Op Joy Radio horen de luisteraars – de naam zegt het al – vrolijke opgewekte muziek, met daarnaast ook veel aandacht voor ‘nieuws uit de regio & de rest van de wereld’, sport, economie, weer en verkeer. Doelgroep 20-45 jaar, jonge gezinnen.

Het muziekgenre bestaat uit zeer herkenbare dancehits. Verrassend én afwisselend, maar allemaal heel herkenbaar voor de doelgroep!

De grote populariteit van Radio NL werd in 2010 beloond met de Gouden Radio Ring voor de ochtendeshow ‘Morgenstond’. Het radiostation is in een groot deel te ontvangen, met op iedere regio toegespitste informatie en bereikt een groot publiek in de leeftijdsgroep van 25 tot 55 jaar.

Radio NL is een podium voor Nederlandse artiesten. Artiesten als Frans Bauer, Jan Smit, Marianne Weber, Nick en Simon, De Dikdakkers en Wolter Kroes schuiven regelmatig aan de altijd gezellige studiotafel. Maar ook minder bekende vertolkers van het Nederlandse lied zijn welkom.

Officieel de omroep voor de Achterhoek en de Liemers, ofwel ‘het Ritme van de Achterhoek,’ met een zeer sterke binding met de luisteraars in deze regio. Niet de grootste, maar wel al vele jaren een bijzonder solide zender in het pakket van E Power.

In een gebied waar de grote landelijke radiostations in de ether haast niet zijn te ontvangen zorgt Optimaal FM met een prettige mix van nieuws en muziek voor bereik van consumenten in de leeftijdsgroep 25 – 55 jaar in Oost-Nederland.

De slogan van het nieuwe Radio Royaal is “de muziek die je kent en het beste uit Nederland.” Denk aan Kane, Total Touch, Marco Borsato, Maan, Kris Kross Amsterdam, Krystl, Davina Michelle, John West, Lange Frans, Paul de Leeuw, Armin van Buuren, Henk Dissel en Jan Smit. Daarnaast worden ook internationale pophits gedraaid van onder meer Clean Bandit, Zedd, Dua Lipa en Fergie.

Overdag zijn er gepresenteerde programma’s te horen met natuurlijk ook nieuws, weer en verkeer uit de Randstad, waar de zender via een netwerk van krachtige FM-zenders en op DAB+ is te ontvangen.  

Simone FM is jong, fris en spontaan én al jaren een begrip in Noord en Oost Nederland. Veel gepresenteerde programma’s, interactiviteit, korte regionale informatie, het nieuws, het weer en verkeer, maar vooral heel veel herkenbare classics en hits!

In Noord-oost Nederland is Simone FM een veelbeluisterd radiostation en populair in de leeftijdsgroep van 20 tot 49 jaar. o.a. door de vele acties op locatie met de opvallende Simone FM Dubbeldekker.

Waterstad FM is hèt commerciële radiostation voor heel Friesland, Flevopolder, de Waddeneilanden en Noord-Drenthe. Non stop muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 aangevuld met hits van nu, volop aandacht voor de Hollandse Hits en veel ruimte voor lokale muziek en artiesten en/of groepen.

Alles aangevuld met het ANP nieuws en lokaal en regionaal nieuws en weer. Met dit programmaformat richt Waterstad FM zich op een brede doelgroep van 20 tot 59 jaar.

Wild Hitradio is hét station van de Nummer 1 voor Hits. In Noord-Holland, een gedeelte van Zuid-Holland en Flevoland is Wild te beluisteren op FM. In Amsterdam e.o. hoor je Wild Hitradio via 93.6. 

Wild Hitradio is ook via DAB+ te beluisteren en natuurlijk wereldwijd online. Met opvallende acties, evenementen en een aantrekkelijke muziekmix richt Wild Hitradio zich op 18-45 jarigen.

Wild staat dicht bij de luisteraar door direct persoonlijk contact via WhatsApp en social media.