De gezelligste radiofamilie van Nederland!

Luister nu hier:

Radio Continu

De gezelligste radiofamilie

Radio Continu is een uniek radiostation met 24 uur per dag 7 dagen per week een populaire muziekmix.

Hits van eigen bodem van Frans Bauer, Jan Smit tot en met Bouke, goud van oud en een vleugje country. Genoeg fans van Schlagermuziek in Noordoost Nederland, dus Helene Fisher mag ook niet ontbreken bij Radio Continu. Alles kan en alles mag!

Continu bestaat al sinds het jaar 2000 en heeft dus een lange staat van dienst. Door de korte blokjes met regionale nieuwsvoorziening heeft Continu een sterke binding met vele luisteraars in Noordoost Nederland.

In heel Noordoost Nederland op DAB+

Je kunt Radio Continu in heel Noordoost Nederland ontvangen via DAB+ en natuurlijk ook online en via je smartspeaker zodat je echt overal kan luisteren.

De luisteraars van Continu zitten voornamelijk tussen de 20 en 55 jaar. Uit het NMO onderzoek blijkt dat Continu selectief is in mannen tussen de 20 en 49 met een gemiddelde welstandsklasse. Ook scoren ze goed in jonge mannen en gezinnen met kinderen tot 17 jaar.

Regionale zenders hebben een bovengemiddelde binding met hun regio. Met de Radio Continu Drive In show zijn ze regelmatig bij grote lokale en regionale evenementen in de noordelijke provincies. Altijd een feestje en altijd gezellig!

Zenderoverzicht