Altijd interactief met de luisteraar!

Luister nu hier:

Simone FM

Sinds 1998 een begrip in noordoost Nederland

Simone FM is al jaren een begrip in noordoost Nederland. Op werkdagen is er iedere ochtend, en op zaterdagochtend en -middag, een live gepresenteerd programma waarin genoeg ruimte is voor interactiviteit met de luisteraar. Helemaal bijzonder is dat alle muziek in het ochtendprogramma gedraaid wordt vanaf vinyl. Er komt dus geen computer aan te pas! Je hoort de sfeer van weleer vanaf de platenspeler knallen uit je speakers.
Door de regionale informatieblokken, nieuws, weer en verkeer is de binding met de luisteraar groot. Vanzelfsprekend staat de muziek voorop! Bij Simone FM hoor je herkenbare (Top 40)hits en (dance)classics; van Level 42 tot Guns N' Roses en van Ace of Base tot David Bowie. Er is veel ruimte voor Non-Stop muziekprogramma's waarin de focus op goede muziek ligt waarbij iedereen zich prettig voelt.


Simone FM is te ontvangen via de FM en DAB+ en natuurlijk ook online te beluisteren.

Maar liefst 355.000 luisteraars per maand

Doordat Simone FM al sinds 1998 uitzendt hebben ze een groot en trouw luisterpubliek in Noordoost Nederland.

Simone FM richt zich op een publiek tussen 20-49 en uit het NMO luisteronderzoek blijkt dat er maandelijks maar liefst 355.000 luisteraars afstemmen op de zender.

De luisteraars houden onder andere van sport, auto's, klussen en hebben een bovengemiddeld gevoel voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Een mooi profiel!