Bij JND hoor je thuis!

Luister nu hier:

Radio JND

De nummer 1 van Brabant en Limburg

Radio JND is een podium voor Nederlandse muziek en de beste classics. Met recht de nummer 1 in de gezelligste provincie van Nederland!

De muziekmix is gevarieerd en vanzelfsprekend mogen muzikale helden uit het zuiden van het land zoals Frans Bauer en Guus Meeuwis natuurlijk niet ontbreken.

Door de de muziekkeuze en de korte regio items is er een sterke binding in de provincies Brabant en Limburg met de JND luisteraars.

Radio JND ontvang je in Brabant en Limburg op DAB+ en in een groot deel van Brabant op FM. Natuurlijk ook online via de JND website en via je smartspeaker.

Doet het goed bij Zakelijke Beslissers

De luisteraars van JND zitten voornamelijk tussen de 25 en 55 jaar en vanzelfsprekend zitten die in het zuiden des lands. Het zijn iets meer mannen als vrouwen die afstemmen en uit het NMO luisteronderzoek blijkt dat ze opvallend goed scoren in de doelgroep 'Zakelijke Beslisser'

Er wordt regelmatig een feestje gegeven! Elk jaar in november warmt JND de start van de winter op met het JND Winterfestival en hartverwarmende muziek van Nederlandse topartiesten.

Kortom, als je houdt van gezelligheid, feest en de beste muziek dan ben je bij Radio JND aan het juiste adres!

Zenderoverzicht