Elke dag de leukste hits!

Luister nu hier:

Hitzzz!!

Wij maken geen hits, wij draaien ze!

Naast hits van eigen bodem, met soms zelfs een regionaal tintje, komen ook internationale artiesten voorbij: Van Kenny Rogers & Dolly Parton tot Django Wagner en van DJ Paul Elstak tot De Paladijns.

Het is een luchtig no-nonsense format met een knipoog en humor waarbij veel mensen in het noorden van het land zich thuis voelen. Het motto van HITZZZ!! - Da's Radio is dan ook "Wij maken geen hits, wij draaien ze!" .

HITZZZ!! is te beluisteren via een drietal FM frequenties in delen van de provincies Groningen en Drenthe.
Ook is HITZZZ!! te beluisteren in geheel Groningen, Drenthe, Friesland en het noorden van Overijssel via de kabel en DAB+.

Scoort goed in de doelgroep 25-45

HITZZZ!! heeft door haar zeer brede format ook een zeer brede, actieve, betrokken doelgroep. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit de interesse in de jaarlijkse muziekreizen die het radiostation organiseert, deze zijn meestal binnen een uur compleet uitverkocht.

Uit het NMO luisteronderzoek blijkt dat HITZZZ!! selectief scoort in de doelgroep 25-45. Ook valt op dat het iets meer mannen zijn dan vrouwen en dat de luisteraars middelbaar zijn opgeleid.

Doordat er veel promotie wordt gedaan, onder andere met de HITZZZ!! On Tour" en Drive-In Shows is HITZZZ!! in de noordelijke regio van het land reeds een begrip. Het regionale tintje en de interactie die de DJ's zorgen ervoor dat ze een trouwe schare fans als luisterpubliek hebben. HITZZZ!! is dan wel niet de grootste familie van Nederland, maar wel de gezelligste familie van Noord Nederland.

Zenderoverzicht