Het landelijke netwerk van E Power Radio bereikt zo'n 2 miljoen personen per maand, voornamelijk in de commercieel interessante groep tussen de 25 en 54 jaar. Adverteerders die E Power via hun mediabureau inzetten bieden wij een aantrekkelijke prijs van € 99,- per GRP* op de inkoopdoelgroep 25 tot 54 jaar.

Vergelijk je deze prijs met andere aanbieders dan bereik je via E Power veelal dezelfde personen**, maar dan tegen een veel aantrekkelijker tarief.

Voor adverteerders die een jaarafspraak met ons maken, maken wij een tailor made voorstel, met vanzelfsprekend extra voordeel.
Neem hierover contact op met Rolf van Schouwen, Bradley Versteyne of Jeff den Hartog

ADVERTEERDERS ONTVANGEN
EEN GEZONDE BIJDRAGE AAN HUN RADIOCAMPAGNES.

Omdat wij er van overtuigd zijn dat we met onze laagste prijs altijd 'een gezonde bijdrage' leveren aan iedere radiocampagne, doen wij dat ook letterlijk! Want iedere adverteerder die ons in januari inzet als 'gezonde start van 2018' ontvangt een indrukwekkende GRP-injectie, aangevuld met een ruime portie Wintervitamine C!

*
inzet tussen ma.-zo. tussen 07-24 uur voor afwijkende tijdvakken geldt een toeslag.

**
de luisteraars van Radio 538, SKY, Radio2, etc. luisteren ook naar andere radiostations, dus ook naar zenders van E Power, je betaalt dus bij de ene radiozender meer om dezelfde persoon te bereiken